Ζάκυνθος: «Επιθεώρηση» Δημάρχου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

15:32 9/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο προετοιμασίας των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Π.Κολοκοτσάς, με όλα τα συνεργεία του Δήμου, επισκέφθηκε τα δημοτικά στάδια Αμπελοκήπων, Αγγερικού και Μαχαιράδου, δίνοντας οδηγίες για την άμεση συντήρηση των εγκαταστάσεων, ώστε εντός του Οκτωβρίου τα τρία αυτά γήπεδα να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τις ομάδες του νησιού.

Παράλληλα, και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Δήμος θα ορίσει υπεύθυνο σταδίου και με ευθύνη των προέδρων τα στάδια θα διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση, προκειμένου να διεξαχθούν τα τοπικά πρωταθλήματα χωρίς προβλήματα, αλλά και για

να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και βανδαλισμοί των γηπέδων.

Επίσης, με προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος με την Περιφέρεια Ιονίων Νήων, έχει προβλεφθεί κονδύλι 300 χιλιάδων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου Αμπελοκήπων, οι εργασίες στο οποίο θα ξεκινήσουν με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου επισκέφθηκε το δημοτικό στάδιο Ζακύνθου «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών», όπου συναντήθηκε με τα μέλη της σχολής προπονητών, που πραγματοποιούν πρακτικά μαθήματα για δίπλωμα U.E.F.A. C που διοργανώνει η Ε.Π.Ο στη Ζάκυνθο.

Ο κ. Κολοκοτσάς τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τους προσκάλεσε σε γεύμα στο δημοτικό εστιατόριο, όταν τελειώσουν τα μαθήματα που παρακολουθούν.

φωτο αρχείου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα