Ζάκυνθος: Ενημέρωση μαθητών από Τροχαία – Πρόγραμμα αγιασμού – Μήνυμα Δημάρχου

14:07 9/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Δευτέρα (11.09.2017) κατά την τελετή αγιασμού, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων-θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε μαθητές στα δημοτικά σχολεία: 1ο , 2ο,3ο, 4ο. Επιπλέον ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας Α/Β΄ ΤΣΩΛΟΣ Νεκτάριος θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, μετά την τελετή αγιασμού (περίπου στις 09.30) σχετικά με τα μέτρα

και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της σχολικής περιόδου, για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Να σημειωθεί, επίσης ότι το πρόγραμμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ζακύνθου για τον αγιασμό των σχολικών μονάδων στο νησί, είναι το ακόλουθο:
8:30 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ
9:30 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
10:00 2ο ΓΕΛ
10:45 ΕΠΑΛ

Εντωμεταξύ, σε μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, αναφέρει ότι:

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 είναι μια αφετηρία γεμάτη στόχους και όνειρα, που κάνουν δύσκολο και ταυτόχρονα συναρπαστικό το δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στο διάβα της ζωής του.
Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, καλή τύχη και καλή δύναμη. Χρειάζεται υπομονή και κυρίως πίστη για την υλοποίηση των στόχων τους και την αίσια κατάληξη των προσπαθειών τους.
Στη δύσκολη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας, τα διδακτήρια μπορούν και πρέπει να γίνουν χώροι δημιουργίας, ελπίδας και προόδου.
Καλή σχολική χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα