Ζάκυνθος-Δημ.Γαργαλέας: «Κατάντια να μην υπάρχει απαρτία για να συνεδριάζει το επιμελητήριο»

13:46 30/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Κατάντια» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του τοπικού επιμελητηρίου, Δημήτρης Γαργαλέας, το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έκανε ο κ.Γαργαλέας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ Ζακύνθου, αναφορικά με το εάν πρόκειται για κάποιας μορφής έκφρασης απαξίωσης είτε δυσαρέσκειας είτε ακόμη και κάποιας μορφής τρικλοποδιάς από απόντα μέλη, λόγω και της προεκλογικής περιόδου, ώστε να μη συζητηθούν καίριας σημασίας θέματα, όπως για παράδειγμα

το ζήτημα του all inclusive, συμπληρώνοντας ότι, αν και προεκλογική περίοδος κανείς ακόμη δεν γνωρίζει με ασφάλεια πότε θα διεξαχθεί η διαδικασία, η οποία, όπως ενημέρωσε, ίσως πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2017.
Μάλιστα, όπως υποστήριξε, θα τηρηθεί ο επιμελητηριακός νόμος 3419, σύμφωνα με τον οποίο, όποιο μέλος απουσιάζει αδικαιολογήτως σε πέντε συνεχόμενες συνεδριάσεις τίθεται εκτός σώματος και χάνει του δικαιώματος υποψηφιότητας στις επόμενες εκλογές.
Τέλος, ο πρόεδρος του τοπικού επιμελητήριου, έστειλε το μήνυμα πως, σε προσωπικό επίπεδο κανείς δεν μπορεί να του κάνει κακό και όποιος θέλει να τον έχει απέναντι του θα τον έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα