Ζάκυνθος-Αναστ.Μαρίνος: «Εμφανίστηκαν και στις μέρες μας Ιούδες»

13:46 14/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Πληροφορήθηκα πως οι κύριοι Διονύσιος Πατρίκιος και Θεόδωρος Βούτος ορκίστηκαν τακτικοί τοπικοί σύμβουλοι Κατασταρίου, αθετώντας τις υποσχέσεις που έδιναν μέχρι πριν λίγες ημέρες στους συγχωριανούς τους, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα επειδή είναι στους αντιδρώντες για τον «Λίβα» (την περιοχή που θα λειτουργήσει ο ΧΥΤΥ) και επειδή η δημοτική αρχή δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της για το ζήτημα των απορριμμάτων», αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ζακύνθου Αναστάσιος Μαρίνος.

«Είναι προφανές»-όπως υποστηρίζει-«ότι η αλλαγή της στάσης τους οφείλεται

σε ανταλλάγματα. Γιατί είναι αδύνατον τη μια μέρα να διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου ότι δεν πρόκειται να ορκιστείς και να βρίζεις χυδαία τη δημοτική αρχή και την επόμενη στιγμή να τρέχεις να βάζεις υπογραφές για να καπαρώσεις τη θέση του τοπικού συμβούλου».

Σύμφωνα με τον κ.Μαρίνο, «οι δηλώσεις της Πόπης Γκούσκου και του Σταύρου Σκιαδόπουλου που ακολούθησαν το δρόμο της παραίτησης και της αξιοπρεπούς στάσης, όπως έπραξα και εγώ απέναντι στους συγχωριανούς μας, με κάλυψαν απόλυτα. Δυστυχώς, εμφανίστηκαν και στις μέρες μας, Ιούδες».

Μάλιστα, απευθυνόμενος σε αυτούς που «μετάλαβαν»-όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει-«από το δισκοπότηρο του πολιτικού ψεύτη, πως πρέπει να θυμούνται ότι κάθε φορά που κάποιος σε πουλάει, η αξία σου ανεβαίνει. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Τελικοί νικητές θα είναι οι Κατασταριανοί».

Εξάλλου, όπως προσθέτει, «η συνεργασία τους με τον αποτυχημένο και αναξιόπιστο δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά, και τους συν αυτώ, θα ναυαγήσει πριν το καταλάβουν, ενώ τους εύχεται καλή θητεία και καλό ταξίδι για τη χώρα της ανυπαρξίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα