Ζ. Λιαντράκη: Μετά από μια «κακοκαιρία», όπως ο κορονοϊός, θα έρχεται ο Ήλιος να μας χαρίζει την ελπίδα του

10:53 19/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Οι σχέσεις της Θράκης με την Κρήτη» είναι πολύ ζεστές, ουσιαστικές και διαχρονικά αληθινές» ανέφερε η Ζωή Λιαντράκη μιλώντας από το Ηράκλειο της Κρήτης στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της Single με τίτλο: «Όπου θέλει ας βγει».

Η Κωνσταντία Κατσιάμπα έγραψε

τη μουσική και μια ποιήτρια, η Ντέπη Χατζηκαμπάνη τους στίχους με την  σπουδαία ερμηνεύτρια να δηλώνει ευτυχισμένη για αυτή την δημιουργική συνύπαρξη. «Ας μην κρατήσουμε μόνο τα αρνητικά από μια τέτοια δύσκολη διαδικασία, όπως είναι αυτή της καραντίνας λόγω του κορονοϊού» προέτρεψε η κα Λιαντράκη με αφορμή το γεγονός ότι το «Όπου θέλει ας βγει» προέκυψε τις ημέρες της καραντίνας. «Για μας τους καλλιτέχνες είναι η πιο δημιουργική μας φάση» σημείωσε με αισιοδοξία.

Μια εβδομάδα κυκλοφορίας μετρά το τραγούδι και ήδη η αγάπη που έχουν εισπράξει οι τρεις γυναίκες – δημιουργοί είναι μοναδική. «Ο σκοπός κάθε τραγουδιού είναι να «ταξιδέψει» παντού και να καταλήξει, να αγκυροβολήσει στην καρδιά του κάθε ακροατή» ανέφερε η κα Ζωή Λιαντράκη.

«Θέλουμε να ταξιδέψουμε όσο πιο μακριά μπορούμε το καινούργιο μας τραγούδι, αυτός είναι ο άμεσος στόχος» είπε προσθέτοντας: «Το τραγούδι γεννά εικόνες του παρελθόντος, οραματίζεται το μέλλον κι όλα αυτά σαν να μην υπάρχει παρόν. Δείχνει μια δύναμη ότι όλα μπορούν να συμβούν αν το θέλουμε πραγματικά και αν το  πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι».
Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα στους Θρακιώτες «Ο λαμπερός ήλιος, όπως αυτός σήμερα, μας δίνει την ελπίδα και την χαρά να πιστεύουμε ότι έτσι θα συμβεί έτσι θα είναι πάντα στη ζωή μας. Μετά από μια «κακοκαιρία» θα έρχεται ο Ήλιος να μας χαρίζει τη ζεστασιά και την ελπίδα του».
Φώτο: Ζωή Λιαντράκη Ρεπορτάζ-κείμενο:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα