Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Αχ. Μπέου ο Κώστας Λούλης

15:11 25/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική», ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης. Ο κ. Μπέος του ευχήθηκε καλή δύναμη και διάθεση και όρεξη να προσφέρει για το καλό της πόλης.

Ο κ. Λούλης τόνισε ότι εκτίμησε το έργο της δημοτική αρχής και βλέποντας την πόλη να γίνεται

«ομορφότερη και καλύτερη και ακούγοντας λόγια θαυμασμού από κατοίκους άλλων πόλεων, θεώρησα καθήκον μου να τον βοηθήσω συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος πιστεύοντας ότι Βόλος μπορεί να γίνει ομορφότερος και καλύτερος».

Ο κ. Λούλης ανέφερε ότι διαχρονικά ενδιαφέρονταν για την αυτοδιοίκηση και παρέθεσε μία ιστορία από την ηλικία των 9 ετών που μοίραζε προκηρύξεις την προεκλογική περίοδο το 1964 όταν αναδείχθηκε δήμαρχος ο αείμνηστος Θεόδωρος Κλαψόπουλος απέναντι σε αριστερούς και δεξιούς αντιπάλους όπως οι Ντίνος Σαμαράς και Αργύρης Φιλιππίδης που είχαν τα χρίσματα των κομμάτων τους.

«Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τώρα γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει ακόμη περισσότερο. Οι πολίτες έχουν την άποψή τους. Δεν είναι κατευθυνόμενα κομματικά όντα αλλά ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για τη ζωή και την εξέλιξη στην πόλη και την κοινωνία που ανήκουν».

Τέλος ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών του και δεσμεύτηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό να τιμήσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. «Όλοι έχουμε καθήκον στο βαθμό που μπορεί ο καθένας να συμμετέχουμε στα κοινά, με την αίσθηση καθήκοντος, ετοιμότητας και ειλικρίνειας και να μην αδιαφορούμε για τις εξελίξεις που αφορούν τη ζωή και τον τόπο μας» τόνισε.

Επιπλέον ερωτηθείς για τις παρεμβάσεις που εκείνος εκτιμά ότι πρέπει να γίνουν για έναν καλύτερο Βόλο, επισήμανε ότι μετά τον καλλωπισμό του κέντρου πλέον το βάρος θα πρέπει να δοθεί στις συνοικίες και την περιφέρεια.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα