Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της καθαριότητας στη Ρόδο

10:55 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη φάση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων πρόκειται να περάσει σύντομα η Ρόδος, καθώς χθες υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Κοινοπραξίας ΕΝΑΚΤ ΑΕ-Στήριξις Τεχνική ΑΕ που θα αναλάβει την αποκομιδή και τη σάρωση στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Παράλληλα θα αναλάβει τη λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα ξεκινήσει σε περίπου 1 μήνα.

«Σαν δημοτική αρχή έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα. Όλα πέρασαν απαρατήρητα, γιατί στοχοποιηθήκαμε για το πρόβλημα των απορριμμάτων.

Αυτό τώρα τελειώνει. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή» δήλωσε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος κατά την υπογραφή της σύμβασης με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας.

Παράλληλα τόνισε ότι μόλις αρχίσει να λειτουργεί πλήρως το νέο σύστημα, θα υπάρξει και αυστηρότητα από την πλευρά του Δήμου στην τήρηση του κανονισμού καθαριότητας από τους πολίτες, ενώ διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας, ότι ο Δήμος τους χρειάζεται και κανείς δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

«Είμαστε Ροδίτες, γνωρίζουμε τις ανάγκες του τόπου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε αρμονική συνεργασία με το Δήμο για τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπράτιτσης, εκπρόσωπος της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα