Ξεκίνησε το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης στα Χανιά

09:48 20/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης είναι και φέτος γεγονός και παράλληλα με τους αγώνες που προσφέρουν θέαμα σε μικρούς και μεγάλους, δίνουν ένα χέρι βοηθείας σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση κοινωνικά.
To Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης (TMA) ξεκίνησε την άνοιξη του 2012 από την δίψα μερικών ερασιτεχνών αθλητών του εργασιακού πρωταθλήματος Χανίων με σκοπό να παίξουν περισσότερους αγώνες μπάσκετ, αλλά παράλληλα να βοηθήσουν και συνανθρώπους τους που πραγματικά το είχαν ανάγκη, λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Έτσι με την βοήθεια

του Δήμου Πλατανιά αρχικά, και μαζί πλέον και με τον Δήμο Χανίων τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί εξαιρετικές διοργανώσεις.
Ιδιαίτερα αυτήν την Κυριακή 21/4/2019 στο κλειστό γήπεδο Κλαδισού και ώρα 19.30 θα γίνει συγκέντρωση κρεάτων, τα οποία θα τα παραλάβει η οργάνωση ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, τα οποία και θα τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες για τις ημέρες του Πάσχα.
Όσες ομάδες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ κρέας, αντί για τα τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα έφερναν την ημέρα του αγώνα τους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα