Βρέθηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος που αναζητούνταν στον Αλμυρό

17:12 3/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δύσβατη περιοχή, στη θέση Κόκκινος Βράχος, που βρίσκεται στα όρια των Νομών Μαγνησίας και Φθιώτιδας, εντοπίστηκε στις 2 περίπου σήμερα το μεσημέρι, ο 75χρονος κτηνοτρόφος από την Βρύναινα Αλμυρού, Δημήτριος Νικοβιώτης, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν πήγε να μαζέψει τα ζώα του για να τα προστατεύσει από την σφοδρή κακοκαιρία που είχε πλήξει την περιοχή.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες, μέσα σε δύσβατο ρέμα, εντός διοικητικών ορίων του Νομού Φθιώτιδας. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση

της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για την ανάσυρση του κτηνοτρόφου και τις απαιτούμενες ενέργειες, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και ο γιος του, αντιδήμαρχος Αλμυρού, Κωνσταντίνος Νικοβιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κτηνοτρόφος μετέβη το Σάββατο το απόγευμα σε δασική περιοχή στη Βρύναινα Αλμυρού, μαζί με άλλο ένα άτομο, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα ζώα, λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε την περιοχή. Την περιοχή κάλυψε πυκνή ομίχλη και οι δύο άντρες χωρίστηκαν. Ο φίλος του κατάφερε να επιστρέψει, όχι όμως και ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αλμυρού, κ. Δ. Εσερίδης αναφέρει τα εξής:

Ως Δήμαρχος Αλμυρού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Διοικητή, Γεώργιο Ματζουράνη και τους χειριστές των αεροσκαφών της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και Λάρισας,τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ιωάννη Τόλια, τον Διοικητή, Χαράλαμπο Πόζογλου και το Προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, τον Διοικητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού,τον Διοικητή, Αλέξανδρο Σκορδά και το Προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, καθώς και όλους τους εθελοντές πολίτες που με υπεράνθρωπες προσπάθειες συμμετείχαν στις έρευνες του εκλιπόντος, Δημητρίου Νικοβιώτη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλμυρού, οι εργαζόμενοι του Δήμου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο συνεργάτη, Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Νικοβιώτη για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Εύχομαι ο ίδιος και η οικογένεια του, να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να απαλύνουν τον πόνο τους και να αντιμετωπίσουν την τόσο ξαφνική και απρόσμενη απώλεια που βιώνουν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Βόλου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, Αλμυρό,vrethike, almyro