Βρέθηκε άδειο το βανάκι από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Νικόπολης

12:34 1/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Ληστεία το πρωί, λίγο μετά τις 9 τα πρωί στα ΕΛΤΑ της Νικόπολης, στην οδό Ομήρου 2. Τρεις άνδρες, αφού πυροβόλησαν στον αέρα ψέκασαν με σπρέι τον οδηγό και του πήραν το όχημα των ΕΛΤΑ. Το όχημα των ελληνικών ταχυδρομείων ήταν παρκαρισμένο στην πλατεία μπροστά στο ταχυδρομείο και ο οδηγός κατέβαζε πακέτα και δέματα. Τρία άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους έφτασαν πεζή στο σημείο και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα-
πιθανότατα για εκφοβισμό.
Ένας από τους τρεις έβγαλε ένα σπρέι πιπεριού ψέκασε τον οδηγό των ΕΛΤΑ, άρπαξε τα κλειδιά και οι 3 δράστες διέφυγαν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο τα χρήματα και τα πακέτα – με κατεύθυνση προς το Ωραιόκαστρο.
Άνδρες της άμεσης Δράσης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε όλους τους δρόμους και τα στενά της περιοχής του Ωραιοκάστρου για το κλεμμένο όχημα με τα διακριτικά των ΕΛΤΑ.
Το βανάκι βρέθηκε περίπου μια ώρα μετά τη ληστεία εγκαταλελειμμένο στο Ωραιόκαστρο άδειο. Από μέσα έλειπαν όλα τα έγγραφα, τα πακέτα και τα δέματα. Η ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητά τους δράστες, έχει χαρακτηριστικά τους αφού δεν φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα