Βρετανία: Αστυνομική επιχείρηση στην κομητεία Surrey

17:20 16/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένοπλοι αστυνομικοί έχουν σπεύσει στην κομητεία του Σάρρεϋ και οι πρώτες αναφορές συνδέουν αυτή την επιχείρηση με την χθεσινή επίθεση σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Skynews, οι κάτοικοι έχουν εκκενώσει προληπτικά την περιοχή Sunbury-on-Thames της κομητείας Σάρρεϋ καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή στο βαγόνι συρμού, στον σταθμό Πάρσονς Γκριν, που βρίσκεται σε μια πλούσια συνοικία του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

dir="ltr">Raid linked to #ParsonsGreen attack currently taking place in Sunbury-on-Thames, Surrey (via @stephanief135) pic.twitter.com/2A78k04a01

— Julian Druker (@Julian5News) September 16, 2017

Oι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε ένα σπίτι της περιοχής.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

From my bedroom window Sunbury on Thames pic.twitter.com/bnEwqsHnJh

— Debbie Forsyth (@debbief135) September 16, 2017

Την ίδια ώρα, η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, δήλωσε ότι η σύλληψη ενός 18χρονου για την υπόθεση αυτή, νωρίτερα σήμερα στο Ντόβερ, είναι «πολύ σημαντική«, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.

Πηγή: skynews,

Σχετική είδηση

Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο για τους δράστες της έκρηξης – Σύλληψη 18χρονου (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > ΕΡΤ
Βρετανία, Αστυνομική, Surrey,vretania, astynomiki, Surrey