Βραβεύτηκαν παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλαδικές

15:03 5/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας, πραγματοποίησε εκδήλωσή, στην οποία τιμήθηκαν τα τέκνα Αστυνομικών-μελών τους, που πέτυχαν το σχολικό έτος 2016-2017 την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ & Στρατιωτικές Σχολές.

Η εκδήλωση είχε δύο μέρη. Στο δεύτερο μέρος της τιμήθηκαν:
α) στα πλαίσια της ανάδειξης του «ευ αγωνίζεσθε» αλλά και της αναγνώρισης των προσωπικών τους θυσιών, αθλητές-τέκνα μελών μας, τα οποία διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο λαμβάνοντας μετάλλιο και
β) Στα πλαίσια της ανάδειξης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της μακροχρόνιας

άριστης συνεργασίας μας, τιμήθηκε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και η Δ/ντρια αυτού κα. Χατζητάκη-Γραμουστιάνου Μαρία.

Την εκδήλωση τίμησαν με, τη παρουσία τους εκτός από τους επιτυχόντες μαθητές και τα μέλη των οικογενειών τους, ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου Πανοσιολογιότατος πατήρ Βαρθολομαίος, οι βουλευτές κ.κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλομπάτσιος,o Aντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Λαρισαίων κ Αδαμόπουλος ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Λάρισας κ.Λιόλιος, ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου κ.Γούλας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ.Αγάκος,το ΔΣ της ΕΑΛ, και αρκετοί συνάδελφοι στην αποστρατεία και στην ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα