Βράβευσε Αλεξούλη και Παπαδημητρίου ο Δήμος Λαρισαίων

15:35 8/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του οι αθλήτριες Λίλη Αλεξούλη, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο άλμα εις μήκος και Δήμητρα Παπανικολάου, η οποία τον Ιούλιο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην μικτή ομαδική την open Water, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων –Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

Τις δυο αθλήτριες που συνόδευαν οι γονείς τους, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος συνεχάρη τόσο τη Λίλη Αλεξούλη όσο και τη Δήμητρα Παπανικολάου για τα επιτεύγματα τους στον αθλητισμό καθώς και τους γονείς αυτών για την στήριξη που παρέχουν. Επεσήμανε ότι ο Δήμος θα επιδιώξει να είναι δίπλα στις προσπάθειες που καταβάλλουν, όπως και σε όλους τους αθλητές που τιμούν την πόλη με τις διακρίσεις τους.

Αμέσως μετά την βράβευση τους από τον δήμαρχο Λαρισαίων οι δυο αθλήτριες είπαν :
Λίλη Αλεξούλη :Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον δήμο Λαρισαίων και το δήμαρχο ειδικότερα για την τιμή που μας κάνει, είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους αθλητές να σε ανεβάζει ο περίγυρος, χρειαζόμαστε στήριξη και κίνητρο για να συνεχίσουμε.

Δήμητρα Παπανικολάου : Είμαι πολύ περήφανη και το θεωρώ ιδιαίτερη τιμή όλο αυτό που συμβαίνει, είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η πόλη που ζεις και ο δήμος. Αξίζει κάνεις να το ξεκινήσει και όχι απαραίτητα σε πρωταθλητισμό, είναι καλό να το αγαπάς αυτό που κάνεις και να το συνεχίζεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα