Βόλος: Ν. Κανελλής: «Το δημοτικό συμβούλιο έχει μετατραπεί σε αρένα»

22:23 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως ένα ακόμη επεισόδιο σε μια σειρά αντίστοιχων γεγονότων που πηγάζουν από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου χαρακτήρισε το περιστατικό της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε από τον αντιδήμαρχο, Δημ. Λιβογιάννη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Κανελλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης εκφράστηκε ακόμη, η συμπαράσταση στο πρόσωπο του Ν. Κανελλή και καταδικάστηκε το «φαινόμενο Μπέου» από το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

και περιφερειακό σύμβουλο, Στάθη Ντούρο και το μέλος του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος, Σπύρο Μανώλη.

Όπως τόνισε ο Νίκος Κανελλής, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει μετατραπεί σε αρένα ή σε γήπεδο, στο οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτίθενται εναντίον όσων διαφωνούν μαζί τους, οδηγώντας τις διαδικασίες σε έναν πρωτοφανή εκφυλισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, απώτερος στόχος είναι η δημοτική πλειοψηφία να ενεργεί ανεξέλεγκτα και να κάνει ότι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι η δημοτική παράταξη Μπέου δε στοχοποιεί μόνο την αντιπολίτευση, αλλά προσπαθεί να στοχοποιήσει και να εκφοβίσει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα των πολιτών και των εργαζομένων και κάλεσε τους δημότες να μην επιτρέψουν αυτές τις πρακτικές να μεταφερθούν στους δρόμους της πόλης.

Ο Ν. Κανελλής ανέφερε εξάλλου, ότι απάντηση στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από την κυβέρνηση και το κατεστημένο δεν μπορεί να δώσει ούτε ο λαϊκισμός, ούτε ο φασισμός, ανοιχτός ή συγκαλυμμένος, προσθέτοντας πως η παράταξη Μπέου είναι μέρος του κατεστημένου, που εφαρμόζει αυτές τις πολιτικές σε επίπεδο Δήμου Βόλου.

«Απάντηση μπορεί να δώσει μόνο η πάλη του λαού ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και στα εκφυλιστικά φαινόμενα που ζούμε και ενάντια σε όσους χρησιμοποιούν μεθόδους φασιστικών οργανώσεων και μαφίας για να επιβάλλουν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα» δήλωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, διαβεβαιώνοντας πως δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει να παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων και της νεολαίας και των φτωχών ανθρώπων που κάθε μέρα δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και ενάντια στο καθεστώς Μπέου που προσπαθεί να επιβληθεί στην πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα