Βόλος: Διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

20:43 16/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν έναν 35χρονο αθίγγανο γιατί έθεσε σε κυκλοφορία πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και εξαπάτησε έναν περιπτερούχο στις Αλυκές, παραμονές Χριστουγέννων του 2016.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί, εντόπισαν τον αθίγγανο που είναι κάτοικος Αλιβερίου να κινείται σε δρόμο της Ν. Ιωνίας. Ο 35χρονος είχε καλά κρυμμένα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού του αυτοκινήτου πέντε χαρτονομίσματα των 500 €, που διαπιστώθηκε ότι ήταν παραχαραγμένα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης

έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος στις 22 Δεκεμβρίου 2016 είχε εξαπατήσει περιπτερούχο στην περιοχή των Αλυκών. Ζήτησε να αγοράσει μία προπληρωμένη κάρτα 200 € και έδωσε πλαστό χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, ζημιώνοντας τον επιχειρηματία. Επιπλέον σε άλλη περίπτωση κατέθεσε σε ΑΤΜ τράπεζας ένα πλαστό χαρτονόμισμα και έκανε συναλλαγή. Την επόμενη μέρα της συναλλαγής ανακαλύφθηκε ότι το 500ευρω ήταν πλαστό με αποτέλεσμα να γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Τέλος σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα αναβολικών σε ενέσιμη μορφή και χάπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα