Βόλος: Ανοίγει τις πύλες του το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου

14:47 22/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοίγει τις πύλες του, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, το «3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου»

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που φέτος φιλοξενεί αποστολές των χωρών ΚΙΝΑΣ – ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΒΟΣΝΙΑΣ – ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ και ΕΛΛΑΔΑΣ

Το 3ο Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου συνδιοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και τον Σύλλογο των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου

– την Περιφέρειας Θεσσαλίας – τον Δήμου Βόλου – το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και το Επιμελητηρίου Μαγνησίας υπό την αιγίδα της IOV, από 22 έως και 25 Ιουλίου στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου.

Οι χορευτικές αποστολές θα παρουσιάζουν καθημερινά διαφορετικά χορευτικά και μουσικά προγράμματα και σε συνδυασμό με τις ποικίλες ελληνικές χορευτικές αποστολές, θα μας περιπλανήσουν σε μια πανδαισία ακουσμάτων και χορών. Ένα μοναδικό θέαμα με 300 περίπου χορευτές καθημερινά θα απογειώσουν το κοινό!

Κάθε μέρα θα πραγματοποιείται παρέλαση χορευτικών από την κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου με κατάληξη τον τόπο διεξαγωγής του φεστιβάλ, στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα παραβρεθούν εντεταλμένοι των πρεσβειών της Κίνας, της Κολομβίας και της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν διαμορφωθεί ειδικές τιμές από τα ΤΑΞΙ της Νέας Αγχιάλου για την οικονομικότερη μεταφορά των επισκεπτών, ενώ οι διοργανωτές σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Βόλου θα παρέχουν δωρεάν μετακίνηση επιστροφής από τη Νέα Αγχίαλο προς Βόλο, την Δευτέρα 25/07/16 για την διευκόλυνση των επισκεπτών της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα