Βικτώρια Σ3:Επ5

18:06 30/6/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Διαθέσιμο έως 16/08/2021

«Ενδειξη ενότητας»

Η Βικτόρια αποφασίζει να επισκεφτεί την Ιρλανδία μετά από μια απόπειρα δολοφονίας της. Ο Πάλμερστον οργανώνει περιοδεία στο Κορκ και το Δουβλίνο. Η Βικτόρια συγκινείται από την υποδοχή της, αλλά ο Αλβέρτος βλέπει μόνο διακρίσεις. Η κοσμική λαίδη Πάλμερστον φιλοξενεί τη βασιλική οικογένεια στο κάστρο Κλάσιμπον. Ο έρωτας της Σοφί και του Τζόζεφ ανθίζει, ενώ η Βικτόρια και ο Αλβέρτος εξάπτονται και σοκάρονται από την ασυνήθιστη συμφωνία των Πάλμερστον σε ό,τι αφορά στο γάμο τους. Η Βικτόρια και ο Αλβέρτος διαφωνούν για την πραγματική φύση

της Ιρλανδικής αφοσίωσης. Στο Λονδίνο, ο Μπέρτι τρομοκρατείται από έναν δάσκαλο, ενώ βρίσκεται στη φροντίδα της Φεοντόρα, η οποία χρησιμοποιεί την νεοαποκτημένη της εξουσία για να χτίσει τη φωλιά της. Η Βικτόρια αποκαλύπτει στον Αλβέρτο ότι είναι και πάλι έγκυος.

Δημιουργός: Ντέιζι Γκούντγουιν
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Κόουλμαν, Τομ Χιουζ, Ρούφους Σιούελ, Άντριαν Σίλερ, Πίτερ Μπόουλς, Κάθριν Φλέμινγκ, Μάργκαρετ Κλούνι, Ντανιέλα Χολτζ, Νιλ Χάντσον, Φέρντιναντ Κίνγκσλεϊ, Τόμι Νάιτ, Νάιτζελ Λίντσεϊ, Ιβ Μάιλς, Ντέιβιντ Όουκς, Πολ Ρις, Πίτερ Φιρθ, Άλεξ Τζένινγκς, Τζόρνταν Γουόλτερ, Άννα-Γουίλσον Τζόουνς.



Το άρθρο Βικτώρια Σ3:Επ5 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα