Βγήκε από την εντατική ο μικρός Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη

12:57 15/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νικητής φαίνεται πως βγαίνει ο μικρός Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο με τη μάχη του για τη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι το μόλις 3 ετών αγοράκι έπασχε από σπάνιας μορφής καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταβεί στη Βοστώνη για επέμβαση, προκειμένου να γίνει καλά. Η αγάπη και η ενίσχυση του κόσμου, που κινητοποιήθηκε άμεσα, βοήθησαν ώστε να φύγει έγκαιρα το παιδί για το καρδιοχειρουργικό κέντρο, όπου στις 8 Αυγούστου υπεβλήθη στην επέμβαση που χρειαζόταν,

η οποία διήρκεσε 8 ώρες και όλα δείχνουν ότι πήγε πολύ καλά.

Η μητέρα του, σε μήνυμά της στο facebook, στη σελίδα που δημιουργήθηκε ακριβώς για να βοηθήσει το Νέστορα, αναφέρει ότι ο μικρός βγήκε από την εντατική μετά από αρκετές δυσκολίες, είναι πλέον σε δωμάτιο και η ανάρρωσή του προχωράει.

«Μια βδομάδα μετά το χειρουργείο και ο Νέστορας μας, μετά από αρκετές δυσκολίες τα κατάφερε και βγήκε από την εντατική! Είμαστε πια σε δωμάτιο και η ανάρρωση του προχωράει. Συνεχίζουμε, μα όχι μόνοι μας! είστε και εσείς όλοι μαζί μας! Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα και τις ευχές σας! Για τη στήριξη σας!», είναι το μήνυμα της μητέρας του Κατερίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα