Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις σε 3 γήπεδα στο Δήμο Αλμυρού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

18:07 28/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, η σύμβαση για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την κατασκευή αρδευτικού δικτύου τριών γηπέδων του Δήμου Αλμυρού, συνολικού προϋπολογισμού  215.567 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, το δήμαρχο Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, Ευξεινούπολης, Σούρπης και Πλατάνου του Δήμου Αλμυρού.

Ικανοποιούμε τις ανάγκες των  Σωματείων και των αθλητών αποδίδοντας σε χρήση λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και στρατηγική, στηρίζει και επενδύει στον αθλητισμό που καλλιεργεί υγιή πρότυπα ζωής και δίνει διέξοδο σε δύσκολες εποχές για τη κοινωνία», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Παρεμβάσεις

Στο γήπεδο Ευξεινούπολης γίνεται αντικατάσταση  χλοοτάπητα,  τοποθετείται νέο  δίκτυο άρδευσης και κατασκευάζεται  αποστραγγιστικό δίκτυο απορροής και παροχέτευσης των ομβρίων υδάτων.

Στα γήπεδα Σούρπης και Πλατάνου, γίνεται αντικατάσταση χλοοτάπητα και  τοποθετείται νέο δίκτυο άρδευσης.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα