Τσίπρας: Υλοποιούμε τα έργα του αναπτυξιακού συνεδρίου

09:21 13/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρωθυπουργός στη διάρκεια της περιοδείας του σε Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Γιάννενα έκανε ευρύτατες αναφορές στην προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει όρθια τη χώρα, να ανασυγκροτήσει το κράτος πρόνοιας και να θέσει τα θεμέλια της ανάπτυξης.
Ο κ. Τσίπρας από τη Λευκάδα όπου εγκαινίασε το νέο νοσοκομείο, ανέφερε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε μια χώρα χρεοκοπημένη και μια κοινωνία λεηλατημένη αλλά πλέον η δύσκολη περίοδος πέρασε και η Ελλάδα

γυρίζει σελίδα. Κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα ο κ. Τσίπρας ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών στις επικείμενες εκλογές προβλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει νικητής. Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα όπου στο χαιρετισμό του προς τους πολίτες που τον υποδέχτηκαν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο να σχεδιάσει και να ανακοινώσει νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

Ο κ. Τσίπρας επιθεώρησε τα εν εξελίξει έργα εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων και παρέστη στα εγκαίνια του σταθμού αεροδιακομιδής του ΕΚΑΒ στο Άκτιο και του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας. Σε ότι αφορά το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι τα έργα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουνίου. Το εκσυχρονισμένο αεροδρόμιο -που όπως είπε θα εγκαινιάσει ο ίδιος- θα δώσει νέα ώθηση στην τοπική ανάπτυξη και μαζί με το Άκτιο θα ενισχύσουν τον τουρισμό της Ηπείρου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα