Τσίπρας: Παρά τις πιέσεις που δεχθήκαμε έχουμε θετικό έργο να αναδείξουμε (video)

23:28 19/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι δυνατότητες αξιοποίησης των θετικών στοιχείων της συμφωνίας και οι δυνατότητες που ανοίγονται για την οικονομία, με έμφαση στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κοινωνικό επίπεδο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη συνεδρίαση διαμορφώθηκε το τελικό κείμενο της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει την Παρασκευή και το Σάββατο 21 και 22 Ιουλίου και η οποία,

σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, θα είναι η πρώτη μετά από πολύ καίριο με προγραμματικό χαρακτήρα μετά και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Κατά τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στο κλείσιμο της ομιλίας του, ζήτησε να γίνει ένας απολογισμός της τελευταίας διετίας, υπογραμμίζοντας πως «παρά τις πιέσεις που δεχτήκαμε έχουμε θετικό έργο να αναδείξουμε», καθώς «έχουμε πάρει παρά πολλές πρωτοβουλίες σε σειρά ζητημάτων».

«Με δεδομένο ότι βγαίνουμε από έναν δύσκολο διαπραγματευτικό κύκλο και με την οικονομία να γυρίζει σελίδα έχουμε τη δυνατότητα να περιγράψουμε το δρόμο της διεξόδου με μεγαλύτερη σαφήνεια», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα