«Τσίμπησε» βαθμό στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός

18:08 18/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός (2-2) για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37’ με τον Φάμπιο, ο Καρλίτος ισοφάρισε στο 49’, ο Μεγιάδο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον

ΟΦΗ στο 77’ και ο Μακέντα στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 3’ απείλησαν με τον Χατζηγιοβάνη που σούταρε αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Βάντερσον. Δύο λεπτά αργότερα (5’) Ο Γιαννούλης πρόλαβε τον Βέλεθ πριν σπρώξει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 23’ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα ευκαιρία με τον προβολή του Καρλίτος που απέκρουσε ο Βάντερσον.

Ο ΟΦΗ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το 30’ και στο 37’ άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Φάμπιο που σούταρε από πλάγια θέση και αφού νωρίτερα ο Διούδης είχε απομακρύνει το σουτ του Στάικου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός έψαξε την ισοφάριση στο 47’ με τον Χατζηγιοβάνη που έχασε τετ α τετ αλλά στο 49΄ο Καρλίτος έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πλασέ στη γωνία του Βάντερσον.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (53’) ο Μακέντα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μεγιάδο, εκτέλεσε όμως νικήθηκε από τον Βάντερσον.

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά  με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά οι γηπεδούχοι στο 77’ πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ (2-1) με τον Μεγιάδο που με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (94’) ο Μακέντα από κοντά νίκησε τον Βάντερσον για το τελικό 2-2, δίνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στο «τριφύλλι».

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Σακόρ – Σάντσες

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (73′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (73′ Μπαλογιάννης), Σακόρ, Στάρτζεον (80′ Γιάννου), Γρίβας, Σαρδινέρο (88′ Βαφέας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Σάντσες (87′ Πούγγουρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (87′ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (62′ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (70′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Καρλίτος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα