Τροποποιήσεις στη γραμμή 72, ενισχύεται η εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας

15:03 30/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας της γραμμής 72 με την προσθήκη επιπλέον δρομολογίων τις καθημερινές προκειμένου να ενισχυθεί η εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας.

Μετά από σχετική εισήγηση του ΟΑΣΘ και την έγκρισή της από τον ΟΣΕΘ από την 1η Νοεμβρίου 2018 δημιουργείται νέα διαδρομή (72Ε) στην κατεύθυνση προς την τερματική στάση στη Νέα Μηχανιώνα.

Η

τροποποίηση περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο χρονικό διάστημα 08:30-13:30 τις καθημερινές, με έξι (6) επιπρόσθετα δρομολόγια ωριαίας συχνότητας. Η διαδρομή εξυπηρέτησης Κ.Υ. Νέας Μηχανιώνας 72Ε.

Μετάβαση

Η διαδρομή διαμορφώνεται ως εξής: Α.Σ. ΙΚΕΑυφιστάμενη διαδρομή έως και τη στάση «Παγοποιείο» επί της Λεωφ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας – Πολυτεχνείου – Κέντρο Υγείας – Αγίου Νικολάου – 25ης Οκτωβρίου – 25ης Μαρτίου, Οδός Μηχανιώνας – Επανομής.

Στάσεις

Οι υφιστάμενες στάσεις κατά μήκος του τμήματος της διαδρομής εξυπηρέτησης του Κέντρου Υγείας («Πεύκα», «Κέντρο Υγείας», «Αγίου Νικολάου» και «28ης Οκτωβρίου) συμπεριλαμβάνονται στη λειτουργία της γραμμής (διαδρομή 72Ε).

ΠΗΓΗ ΟΑΣΘ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροποποιήσεις, Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας,tropopoiiseis, kentrou ygeias neas michanionas