Τροπολογία για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

11:44 11/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για να γίνει ο διαγωνισμός για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, όπως δήλωσε χτες στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός Υποδομών έδωσε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των τριών αδικοχαμένων στο πρόσφατο τροχαίο στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα 25 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται από

το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, για δράσεις Οδικής Ασφάλειας στο υπάρχον οδικό δίκτυο της Κρήτης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας.

Μελέτη οδικής ασφάλειας

Στο μεταξύ, στην υπογραφή της σύμβασης της μελέτης οδικής ασφάλειας στον ΒΟΑΚ με προεκτιμώμενη αμοιβή το ποσό των 499.668 ευρώ, προχωρά σήμερα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στα γραφεία του, με τις δυο εργολήπτριες εταιρείες, παρουσία και του περιφερειάρχη. Ο συνολικός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου ορίζεται συνολικά σε 12 μήνες με τμηματική παράδοση των άμεσων μέτρων οδικής ασφάλειας σε 6 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα