Τρόμος στο Λονδίνο – Διπλή επίθεση με τραυματίες

01:53 4/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συναγερμός στο Λονδίνο με σοβαρό συμβάν στην Γέφυρα του Λονδίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε πέντε ή έξι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Άλλος μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς είπε ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου.
Σύμφωνα με το BBC η αστυνομία αναζητά τρεις υπόπτους.

Ένας

κάτοικος της περιοχής κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, δήλωσε ότι άκουσε εκπυρσοκροτήσεις όπλων.

Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Η υπηρεσία μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του υπογείου London Bridge έκλεισε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας.

Ο διευθυντής του περιοδικού Spectator ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μεταδίδει ότι περίπου 10 αυτοκίνητα της αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα