Τρίκαλα: Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στις Φυλακές-Νεκρός 66χρονος

13:40 12/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τραγική κατάληξη είχε, σήμερα το πρωί, η συμπλοκή δύο κρατουμένων στις Φυλακές Τρικάλων, όταν αρχικά ο καυγάς εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό και τελικά σε δολοφονική επίθεση με θύμα 66χρονο Έλληνα.

Δράστης είναι ένα 55χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- επιτέθηκε στον 66χρονο και τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε, λίγο πριν από τις 10.30 το πρωί, νεκρός στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τα πρώτα

στοιχεία το συμβάν φέρεται να έγινε στο κελί των δύο κρατουμένων, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μην προλάβουν να αντιδράσουν. Χαρακτηριστικό, δε, της έξαλλης κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο δράστης, για τουλάχιστον μισή ώρα μετά το συμβάν οι υπάλληλοι των Φυλακών προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Να σημειωθεί ότι οι δύο έγκλειστοι έκτιαν ποινή κάτω του ενός έτους, για υπόθεση ναρκωτικών το θύμα και παράνομη είσοδο στη χώρα ο δράστης.Ήδη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διαταχθεί έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης, παράλληλα με την προβλεπόμενη έρευνα από την Εισαγγελία Τρικάλων, με το προανακριτικό έργο να έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα