Τρίκαλα: Σχολικά είδη και βοηθήματα συγκεντρώνει ο Δήμος

13:30 7/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει την συγκέντρωση σχολικών ειδών και βοηθημάτων για μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Άκης Αναστασίου, “η οποία καθιερώθηκε με τη συνδρομή και ανταπόκριση των πολιτών, αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες αλλά και το γεγονός ότι θα μπορούσαν οι ίδιοι να ήταν κάποια στιγμή στη θέση αυτών των οικογενειών…”.

Τετράδια, μολύβια, τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μαρκαδόροι αλλά και πρόσθετα βοηθήματα, περιλαμβάνονται στην λίστα των ειδών που μπορούν να παραδώσουν οι δημότες στο γραφείο του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού, στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου “Αθανάσιος Τριγώνης”, επί της οδού Γαριβάλδη 8, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8 π.μ. έως 2 μ.μ. Όπως ανέφερε ο κ. Αναστασίου, “από την περσινή χρονιά η πρωτοβουλία επεκτάθηκε στη συγκέντρωση και σχολικών βοηθημάτων για όλες τις τάξεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τους Διευθυντές Εκπαίδευση και των σχολικών μονάδων, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους μαθητές που τα χρειάζονται, τηρώντας αυστηρά το κριτήριο της ανωνυμίας…”. Να προστεθεί ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα