Τρίκαλα: Δράσεις για τον τουρισμό στον Δήμο Πύλης

16:06 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γόνιμη συνάντηση για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στον Δήμο Πύλης, είχαν στελέχη της δημοτικής αρχής της περιοχής με τη Διοίκηση του Συλλόγου Ορεινού Όγκου “Ξένιος Ζευς”.

Οι επαγγελματίες της ορεινής τουριστικής περιοχής έθεσαν στον δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα τα προβλήματα στο ορεινό- τουριστικό κομμάτι της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης και γενικότερα του Περτουλίου, του ΝεραΪδοχωρίου και το άξονα προς τα Στουρναραϊίκα. Παρουσία των αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης, Άρη Τζάνη (Τουρισμού), Σωτηρίου Χαντζή (Τεχνικών Έργων) και υπηρεσιακών παραγόντων, τα μέλη

του “Ξένιου Ζευς” πρότειναν, μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση του Δημαρχείου Αιθήκων που βρίσκεται στην Ελάτη, την καλύτερη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, την ανάδειξη των μονοπατιών και γενικότερα την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Για τον καθορισμό των δράσεων και ενεργειών συμφωνήθηκε μία νέα συνάντηση στην Ελάτη, σε συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες της περιοχής και με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα