Τρίκαλα: Οργανωτική ανασυγκρότηση και διεύρυνση της Λέσχης

23:52 20/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευρύτερης αναδιοργάνωσης της Λέσχης στη βάση των αναγκών των εργαζομένων, των ανέργων, του λαού.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης αποφασίστηκε η σύσταση επιμέρους ομάδων στο τρίπτυχο στο οποίο κινείται η Λέσχη.

Έτσι θα γίνουν ομάδες Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Επίσης, οι συνελεύσεις θα γίνονται κάθε μήνα, η επόμενη

ορίστηκε για τις 4 Απριλίου, ενώ εκλέχθηκε πενταμελής συντονιστική ομάδα της Λέσχης, η οποία θα αποφασίζει για τρέχοντα θέματα όπως διενέργεια εκδηλώσεων, συνελεύσεων κ.α. έως και τις 4 Απριλίου 2017.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Λέσχης είναι να έρθει σε επαφή με το δήμο Τρικκαίων για τη διερεύνηση δυνατότητας παραχώρησης χώρου στέγασης από τον Δήμο στη Λέσχη.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέλευσης, το περασμένο Σάββατο αποφασίστηκε η διοργάνωση εκδήλωσης στις 26 Μαρτίου με θέμα την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής και κεντρικό ομιλητή τον Θανάση Καμπαγιάννη δικηγόρο πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α..

Τέλος, η συνέλευση αποφάσισε συναντήσεις και συντονισμό με άλλες οργανώσεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους με στόχο τη διοργάνωση συγκέντρωσης στα Τρίκαλα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα