Τρίκαλα: Μουσικές και… έργα Ευρώπης στην Περιφέρεια

19:18 26/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ελληνικούς, πορτογαλικούς και ισπανικούς ήχους, συμμετέχει ο Δήμος Τρικκαίων στην αυριανή εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τίτλο “Η Ευρώπη στη Περιφέρειά μου”.

Δωδεκαμελής ορχήστρα θα αποδώσει ρεμπέτικα (Ελλάδα), φάντο (Πορτογαλία) και φλαμένκο (Ισπανία) τραγούδια, δίνοντας το καλλιτεχνικό στίγμα της εκδήλωσης στην οποία θα παρουσιαστεί η υλοποίηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2007 – 2013. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ανάδειξη των συγχρηματοδοτούμενων έργων και της συμβολής των Ταμείων χρηματοδότησης στην υλοποίησή τους, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται

την ίδια χρονική περίοδο και στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα. Η εκδήλωση, η οποία έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα και θα προβληθούν βίντεο και φωτογραφίες από τα εκτελούμενα έργα του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2007-2013, έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα, στο πάρκο Ληθαίου, στο χώρο του Κουρσούμ Τζαμί. Ο Δήμος Τρικκαίων, δε, συμμετέχει με ένα εξαίρετο πρόγραμμα μουσικής συνύφανσης λαϊκών τραγουδιών και παραδόσεων από τις τρεις προαναφερόμενες χώρες, που τιτλοφορείται “Τα τραγούδια των λαών”.

The post Τρίκαλα: Μουσικές και… έργα Ευρώπης στην Περιφέρεια appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα