Τρίκαλα: Ημερίδα για Αυτοδιοίκηση, κοινωνία και νέους

13:50 8/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνεται την Τετάρτη 9 Μαΐου στα Τρίκαλα, με πρωτοβουλία της “Πράσινης Κιβωτού” και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων.

Θεματικό αντικείμενο “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αρωγό την Κοινωνία των Πολιτών, στο δρόμο για ένα Αειφόρο Αύριο της Υπαίθρου που θα δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους Nέους” και προσκεκλημένοι ομιλητές o δημοσιογράφος

και ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ Σταύρος Μπένος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, με τους διοργανωτές να φιλοδοξούν ότι ο διάλογος που θα αναπτυχθεί θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για τη βελτίωση της Ελλάδας σε κοινωνικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Η “Πράσινη Κιβωτός” που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια υπηρετεί το τρίπτυχο “Άνθρωπος – Κοινωνία – Περιβάλλον” και στοχεύει, μέσα από την συγκεκριμένη ημερίδα, να δείξει το δρόμο στους νέους ανθρώπους για την επιχειρηματικότητα, τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό και την εθελοντική προσφορά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίκαλα, Ημερίδα, Αυτοδιοίκηση,trikala, imerida, aftodioikisi