Τρίκαλα: Αιτήσεις για το νέο 5μηνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

16:51 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα υποβάλλονται τα σχετικά δικαιολογητικά για την ανανέωση της λίστας των 150 δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Τρίκαλα.

Οι ωφελούμενοι, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Τρικκαίων και την Ανώνυμη μη Κυβερνητική Επιχείρηση “Συνειρμός”, ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι άποροι δημότες, στους οποίους παρέχονται διάφορα είδη, όπως προϊόντα διατροφής, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη ένδυσης-υπόδησης κ.λπ. καθώς και ψυχοκοινωνική

υποστήριξη. Η επιλογή των δικαιούχων στη σχετική λίστα γίνεται σύμφωνα με την κοινωνική και οικονομική τους κατάσταση, προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (ταυτότητα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Ε1, Ε9, εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2015, κάρτα ανεργίας, έγγραφα πιστοποίησης αναπηρίας, βιβλιάριο υγείας) μαζί με τη σχετική υπεύθυνη δήλωση αν ο ενδιαφερόμενος υποστηρίζεται από άλλη Κοινωνική Δομή. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (οδός Ομήρου-τηλ. 2431036900 από Δευτέρα ως Παρασκευή 9 π.μ.- 2 μ.μ), ενώ να σημειωθεί ότι όσοι ήταν ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο προηγούμενο πεντάμηνο, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ξανά αίτηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα