Τριήμερη περιοδεία του Γ. Βαρουφάκη στην Κρήτη

11:05 19/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινάει αύριο, με πρώτο σταθμό το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης.

Στις 10 αύριο το πρωί θα επισκεφτεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου αρχικά θα ενημερωθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους. Επίσης θα γίνει δωρεά 2.000 μασκών ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2,

για την ενίσχυση του έργου της ΜΕΘ και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Στις 11:15 ο κ. Βαρουφάκης θα πάει στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου θα γίνει ενημέρωση από τη διοίκησή του και στη 1 το μεσημέρι θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο καφέ «Μαρίνα». Στον ίδιο χώρο στις 6 το απόγευμα, θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος.

Την Τρίτη το πρωί ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 με το κλιμάκιο των βουλευτών και στελεχών του κόμματος θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο, και το απόγευμα θα είναι στο Ρέθυμνο για επαφές και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Την Τετάρτη θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη στο καφέ “Κήπος” και θα έχει σειρά επαφών και συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25.

Μαζί του θα είναι η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β3 Αττικής, Σοφία Σακοράφα, η βουλευτής Α’ Αθήνας, Αγγελική Αδαμοπούλου, ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Λογιάδης, καθώς και στελέχη του ΜέΡΑ25.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα