Τριαντάχρονος έπεσε μέσω facebook στα δίχτυα δολοφόνων

14:47 7/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως, η εξιχνίαση της δολοφονίας 30χρονου, γιου ενεχυροδανειστή, στις 13 Απριλίου, στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο άτυχος άνδρας, αψηφώντας τους κινδύνους των ραντεβού στα «τυφλά», κάλεσε στο σπίτι του, 24χρονη που γνώρισε μέσω facebook. Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία και χωρίς να κινήσει υποψίες, άνοιξε την πόρτα στους
τρεις συνεργούς της και στη συνέχεια όλοι μαζί, αφού τον λήστεψαν, τον στραγγάλισαν. Οι δυο από τους τέσσερις δράστες συνελήφθησαν τη Δευτέρα στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Η γυναίκα «αράχνη» είχε φροντίσει να μάθει πρώτα απ' όλα την οικονομική κατάσταση του 30χρονου από την Δάφνη, μέσω των ηλεκτρονικών συνομιλιών.Στόχος της αλλά και των συνεργών της, ήταν η ληστεία μιας και ο νεαρός, είχε αρχίσει να της αναφέρει διάφορα για εκείνο που την ενδιέφερε.
Γρήγορα έγιναν φίλοι και το μοιραίο ραντεβού κλείστηκε στα μέσα Απριλίου.

Το σπίτι του 30χρονου στην οδό Φαίδωνος στην Δάφνη ήταν ανάστατο, καθώς οι δράστες μαζί με την 24χρονη γυναίκα έψαξαν όλο το διαμέρισμα. Ο νεαρός από τα χτυπήματα ήταν νεκρός δεμένος και φιμωμένος στο υπνοδωμάτιό του.

Μετά από έρευνες σχεδόν ενός μήνα, το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής, έφτασε στα ίχνη των δραστών και την ώρα που η 24χρονη μαζί με έναν 20χρονο-μέλος της συμμορίας-έφτασαν στην Ελλάδα από την Γερμανία, συνελήφθησαν.

Η νεαρή γυναίκα ήταν εκείνη που άνοιξε στους συνεργούς της και μπήκαν στο σπίτι την ώρα που είχε οδηγήσει το θύμα της στο υπνοδωμάτιο. Ο 30χρονος μόλις κατάλαβε την παρουσία τρίτον αντέδρασε και τα μέλη της συμμορίας τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Στην κατοχή της 24χρονης και του 20χρονου βρέθηκαν 34.414,65 ευρώ και χρυσαφικά που προέρχονταν από την ληστεία στο σπίτι του 30χρονου.
Keywords
Τυχαία Θέματα