Τραγωδία στην Αίγινα:Την Παρασκευή η απολογία του 77χρονου χειριστή

16:30 17/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην Ε΄ανακρίτρια ζήτησε και έλαβε ο 77χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου που προκάλεσε το πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στο λιμεναρχείο Πειραιά.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα Δικαστήρια του Πειραιά συνοδεία ισχυρής δύναμης του λιμενικού, ενώ το πρωί αντιμετώπισε την οργή και τις έντονες αποδοκιμασίες συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος.

Ο

προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας ,έχει ξεκινήσει τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας.

Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο ΚΑΤ η 26χρονη από την Ουκρανία η οποία είχε υποστεί μερικό ακρωτηρισμό.

Σε γναθοχειρουργική επέμβαση θα υποβληθει και ο 16χρονος επιβατης του τουριστικού σκάφους, ο οποιος παρουσιαζει αναπνευστικά προβλήματα.

Σχετική είδηση: Θ.Δρίτσας: Οι ευθύνες να αποδοθούν με απόλυτη αυστηρότητα

αίθουσα σύνταξης ert.gr
πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα