Τους πρωταθλητές Ζίου – Ζίτσου βράβευσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου

15:24 8/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο στο Ζίου Ζίτσου, καθώς και τον προπονητή τους, βράβευσε-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση- ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος τους υποδέχθηκε στο γραφείο του και τους συνεχάρη τόσο για την επιτυχία τους, όσο όμως και για το γεγονός πως έκαναν περήφανη όλη τη Ζάκυνθο, αλλά και την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα τίμησε τον Δανιήλ Λούντζη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου (18-21 ετών) στο Άμπου Ντάμπι, τον Παναγιώτη

Πλέσσα που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση και τον προπονητή τους Δημήτριο Παναγιωτόπουλο.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία σας. Δώσατε χαρά και περηφάνια στους συμπολίτες σας στη Ζάκυνθο, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, που τα τελευταία χρόνια περνούν δύσκολες στιγμές. Αποδείξατε ότι με πείσμα, θέληση και σκληρή δουλειά, τα πάντα είναι εφικτά. Η επιτυχία σας μας δείχνει το δρόμο που όλοι πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας. Από πολύ μικρή ηλικία έχετε βάλει τις βάσεις μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους γονείς σας, όσο και στον προπονητή σας. Θέλω να πω και κάτι ακόμη: Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οικονομικό πρόβλημα για να συμμετέχετε σε πανελλήνια ή παγκόσμια διοργάνωση, να απευθυνθείτε στο Δήμο για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Ο πρόεδρος του «Απολλοφάνους Φιλόξενου» Γιώργος Στασινόπουλος, ανέφερε ότι αυτή η επιτυχία αφιερώνεται στη Ζάκυνθο, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τσίπηρας, σημείωσε πως ο Δήμος θα είναι δίπλα στους αθλητές.

Αποφασίστηκε μάλιστα, να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου η προπόνηση της εθνικής ομάδας Ζίου Ζίτσου που έχει προγραμματιστεί στη Ζάκυνθο για τις 19, 20 και 21 Απριλίου.

Από την πλευρά τους, ο προπονητής και οι αθλητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και τα καλά του λόγια, ενώ τόνισαν πως η δική τους προσπάθεια για επιτυχίες θα συνεχιστεί, ώστε η Ζάκυνθος και η χώρα μας να προβάλλεται θετικά μέσω του Ζίου Ζίτσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα