«Τούμπαρε» νταλίκα στην εθνική οδό, στις στροφές του Πλαταμώνα-Συγκρούστηκε με άλλες δυο

10:16 5/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τροχαίο με τρεις νταλίκες συνέβη στις 6.15 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης στις στροφές του Πλαταμώνα, στο ύψος του Κάστρου.
Νταλίκα που οδήγουσε βούλγαρος υπήκοος στο ρεύμα προς Αθήνα βγήκε από την πορεία της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη τη στιγμή στο σημείο κινούνταν προς Θεσσαλονίκη δύο άλλες νταλίκες. Ο οδηγός της πρώτης για να αποφύγει τη σύγκρουση βγήκε εκτός δρόμου σττα κιγκλιδώματα. Ο οδηγός της

δεύτερης νταλίκας που ακολουθούσε δεν πρόλαβε και τελικά έπεσε πάνω του το φορτηγό, το οποίο και «τούμπαρε» πάνω στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Ο βούλγαρος οδηγός εγκλωβίστηκε στην νταλίκα του που μετέφερε γυαλλιά, όμως δεν τραυματίστηκε. Απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κ.Υ Λιτοχώρου.
Καλά στην υγεία τους και με υλικές μόνο φθορές στα φορτηγά τους είναι οι άλλοι δύο οδηγοί, ο ένας εκ των οποίων είναι λαρισαίος.
Μέχρι και αυτή την ώρα η τροχαία επιχειρεί να απομακρύνει την νταλίκα που ανετράπη από το οδόστρωμα, με την κυκλοφορία στο σημείο να γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα