Τοπία

16:00 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρώτη παραγωγή της ΕΛΣ στην Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ, κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας, είναι το σπονδυλωτό τρίπτυχο Τοπία, το οποίο επιχειρεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο στην καλλιτεχνική ταυτότητα του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο διαφορετικά στιλ του νεοκλασικού μπαλέτου.

Ο έως πρότινος διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, διεθνώς αναγνωρισμένος Α’ χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ παρουσιάζει για πρώτη φορά χορογραφία

του με το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τίτλο Sarabande. Ο Βρετανός διακεκριμένος χορογράφος Ντάγκλας Λη παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία με τίτλο Fortress, ενώ ο Αντώνης Φωνιαδάκης θα παρουσιάσει τη χορογραφία The Shaker Loops.

Fortress:

Χορογραφία – κοστούμια:Ντάγκλας Λη

Μουσική:Έτσιο Μπόσσο

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Νέα χορογραφία(λεπτομέριες).

Sarabande:

Χορογραφία: Μπενζαμέν Μιλπιέ

Μουσική: Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ

Κοστούμια: Πωλ Κοξ

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

The Shaker Loops:

Χορογραφία: Αντώνης Φωνιαδάκης

Μουσική: Τζων Άνταμς

Κοστούμια: Τάσος Σοφρονίου

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμές εισιτηρίων δοκιμαστικής περιόδου για τα ΤΟΠΙΑ: 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€, Παιδικό, φοιτητικό: 15€, Περιορισμένης ορατότητας: 10€

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΠΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ , ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 09:00-21:00), ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ (Τρίτη-Κυριακή 09:00-21:00 & Δευτέρα 09:00-16:00).

ΚΠΙΣΝ: Λεωφόρος Συγγρού 364, 176 74 Καλλιθέα

Πληροφορίες για την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ:

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα