Τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί η φετινή τελετή απονομής των Billboard Music Awards

13:15 29/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή 23 Μαΐου θα μεταδοθεί φέτος «ζωντανά» από το NBC η τελετή απονομής των Billboard Music Awards (BBMAs) 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου και της εταιρείας Dick Clark Productions, η οποία αναλαμβάνει την παραγωγή της διοργάνωσης. Ο παρουσιαστής των βραβείων, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, αλλά και οι φετινές υποψηφιότητες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Οι υποψήφιοι και νικητές των βραβείων Billboard Music Awards

καθορίζονται από την αλληλεπίδραση του κοινού με τη μουσική, βάσει των πωλήσεων άλμπουμ και των ψηφιακών πωλήσεων τραγουδιών, του airplay του ραδιοφώνου, των διαδικτυακών μεταδόσεων, των συναυλιών σε περιοδείες κλπ.

Η τελετή της απονομής των βραβείων για το 2020 μεταδόθηκε στις 14 Οκτωβρίου. Παρουσιάστρια ήταν η τραγουδίστρια Kelly Clarkson, ενώ ο Αμερικάνος ράπερ Post Malone ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, καθώς απέσπασε 9 βραβεία.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, δεν ήταν λίγες οι τελετές βραβεύσεων που ακυρώθηκαν ή άλλαξαν ημερομηνία για το 2021.

Η απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών (BAFTA) είχε, αρχικά, προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, όμως αναβλήθηκε ως τον Απρίλιο (οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται τον Μάρτιο).

Η απονομή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards) μετατέθηκε για τις 4 Απριλίου, ενώ η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy προγραμματίζεται για τις 14 Μαρτίου.

Περισσότερες λεπτομερείς σχετικά με τα Billboard Music Awards και την απονομή τους αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού (Twitter, Facebook, Instagram κλπ.) καθώς και στην ιστοσελίδα των βραβείων.

Πηγές: billboard.com/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: billboard.com

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα