Τόμας Πράντο: Ενθουσιασμένος με τα «κόκκινα»

08:08 9/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό εξέφρασε ο Τόμας Πράντο σε συνέντευξη του σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός αφού έπαιξε στον τελικό του Ομοσπονδιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην χώρα του αποφάσισε να κάνει το άλμα στην Ευρώπη με αρχικό προορισμό την Ιταλία και μια ομάδα 5ης κατηγορίας, άλλαξε όμως γρήγορα γνώμη μετά τη δελεαστική πρόταση του Πανσερραϊκού κι έκλεισε εισιτήριο για Σέρρες όπου συνάντησε έναν γνώριμο του από την πατρίδα

του, τον Χουάν Ματτέα.

Ο Τόμας Πράντο μιλώντας στο altoquedeportes.com είπε: «Το να έρθεις στην Ελλάδα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο σύλλογος έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ήταν πιο ενδιαφέρουσα πρόταση αφού υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είμαι ενθουσιασμένος από την πρόταση που μου έγινε που φυσικά ήταν καλύτερη από την Ιταλία.

Ο Πανσερραϊκός έχει παίξει στην πρώτη κατηγορία και είναι μια ομάδα με υποδομή και οργάνωση. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος στην Ελλάδα και είναι μια ευκαιρία για την καριέρα μου. Θέλω να δουλέψω και να τα πάω καλά».

Για τον Ματτέα είπε:  «Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον από τότε που ήμασταν τεσσάρων ετών. Παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι, αυτός στην Estudiantes και εγώ στην Lutgardis και φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Ήμασταν στην ίδια κατηγορία. Όταν βρεθήκαμε στην προπόνηση του Πανσερραϊκού είπαμε «ποιος θα πίστευε ότι θα συναντιόμασταν στην Ελλάδα και θα παίζαμε μαζί» .

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα