«Το τραγούδι της καρδιάς μου» στην ΕΡΤ2

02:05 8/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 23:00 οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραματική μουσική κομεντί, συμπαραγωγής Αγγλίας-Γερμανίας 2012, «Το τραγούδι της καρδιάς μου».

Υπόθεση: Ο Άρθουρ και η Μάριον είναι ένα ηλικιωμένο μικροαστικό ζευγάρι που ζουν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. Αυτός σκυθρωπός, γκρινιάρης, δύστροπος, αγέλαστος. Αυτή είναι το αγγελικό άλλο του μισό. Ενθουσιώδης, πρόσχαρη, γεμάτη δίψα για ζωή, παρά το γεγονός ότι είναι άρρωστη στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου. Ο Άρθουρ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μάριον χαίρεται

να τραγουδάει «ανόητα τραγούδια» με την τοπική και εντελώς αντισυμβατική χορωδία. Όταν η κατάσταση της υγείας της Μάριον επιδεινώνεται και τελικά πεθαίνει, ο Άρθουρ συμμετέχει απρόθυμα στη χορωδία, προκειμένου να την αντικαταστήσει.

Η Ελίζαμπεθ, η διευθύντρια της χορωδίας, διακρίνει κάτι ιδιαίτερο στον απρόθυμο Άρθουρ, αποφασίζει να τον βγάλει από τον περιορισμένο κόσμο του και να τον πείσει να τραγουδήσει. Θα καταφέρουν η δύναμη της αγάπης και η ομορφιά της μουσικής να ανοίξουν την καρδιά του Άρθουρ και να του αλλάξουν τη ζωή;

Σκηνοθεσία-σενάριο: Πολ Άντριου Γουίλιαμς.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κάρλος Καταλάν.

Μοντάζ: Νταν Φάρελ.

Μουσική: Λόρα Ρόσι.

Παίζουν: Τέρενς Σταμπ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Τζέμα Άρτερτον, Κρίστοφερ Έκλεστον, Μπάρι Μάρτιν, Αν Ρέιντ, Όρλα Χιλ, Μπιλ Τόμας.

Διάρκεια: 85΄

Keywords
Τυχαία Θέματα