Το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στις Σέρρες

00:24 18/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για 23η συνεχή χρονιά ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) διοργανώνουν το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 17 ετών.

Μια μεγάλη μπασκετική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στην πόλη των Σερρών το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

«O Δήμος Σερρών και φέτος διοργανώνει μια μεγάλη μπασκετική γιορτή. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία

Καλαθοσφαίρισης για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία» είπε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή και του υπευθύνου του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σερρών και «ψυχή» της εκδήλωσης Νίκο Ιλανίδη. «Το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 συγκεντρώνει εκατοντάδες νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξή τους, τους γυμναστές και προπονητές για την συμμετοχή τους», δήλωσε ο κ. Αγγελίδης ενώ ο Βασίλης Τερζής τόνισε «Αναμένουμε φέτος οι συμμετοχές να περάσουν κάθε προηγούμενο

Πληροφορίες και εγγραφές στο γραφείο Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου, Εθν. Αντίστασης 34 4ος όροφος (Κτήριο Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και στο τηλέφωνο 2321068918.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα