«Το Νησί των Θησαυρών» στην ΕΡΤ2

09:02 7/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από την Κυριακή 7/5/2017 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:30, η ΕΡΤ2 προβάλλει την ιταλική περιπετειώδη σειρά φαντασίας κινουμένων σχεδίων, «Το Νησί των Θησαυρών» (Treasure Island / L’isola del tesoro).

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον και συνδυάζει την κλασική ιστορία με μια ευρύτερη πολύπλοκη αφήγηση.

Το «Το Νησί των Θησαυρών» (Treasure Island

/ L’isola del tesoro) είναι παραγωγής Ιταλίας (RAI Fiction – MondoTV) 2016 και ολοκληρώνεται σε 26 επεισόδια.

Από την Κυριακή 7/5/2017 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:30

Σκηνοθεσία: Giuseppe Maurizio Laganà

Μουσική: Toni Blescia

Υπόθεση: Ο Τζέιμς Χόκινς, ένας νεαρός Άγγλος του 18ου αιώνα, φιλοξενείται στο Βρετανικό Ναυαρχείο μαζί με τους υπόλοιπους δόκιμους της Βασιλικής Σχολής Αξιωματικών.

Επεισόδιο 1ο: Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ανατρέχει στα εφηβικά του χρόνια, καταγράφοντας τις λεπτομέρειες μιας απίστευτης περιπέτειας. Όπως και στην κλασική ιστορία, ο Τζιμ αρχίζει την αφήγηση από το πανδοχείο της μητέρας του. Στις πρώτες σελίδες του ημερολογίου του περιγράφει την άφιξη και το θάνατο του φοβερού πειρατή Μπίλι Μπόουνς. Και καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η ανακάλυψη ενός μυστηριώδους χάρτη, πείθει πολλούς και διαφορετικούς ενδιαφερόμενους να αναζητήσουν το θησαυρό του νεκρού πειρατή.

Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: to nisi ton thisavron, to nisi ton thisavron
Τυχαία Θέματα