Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Απριλίου

13:31 18/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφιέρωμα στο πλούσιο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, που είναι εναρμονισμένο στο πνεύμα και στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Στο 66ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ειδικές εκπομπές, τα ιστορικά ντοκιμαντέρ, τις συναυλίες κλασικής και θρησκευτικής μουσικής, τις μίνι σειρές και τις Ακολουθίες των ημερών, που μεταδίδονται από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3.

Η

ΕΡΤ λέει ΟΧΙ στον φασισμό, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου, μέσα από ένα διήμερο αφιέρωμα με θεματικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ από το Αρχείο και ταινίες, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.

Tην καθιερωμένη Πασχαλινή Συναυλία της δίνει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 20:30. Οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, σε μαγνητοσκόπηση, τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 10:30, από την ΕΡΤ1.

Ακόμη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Copa America, που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Βραζιλία, θα απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές από την ΕΡΤ.

Επιπλέον, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου που μυούν τους ακροατές στο κλίμα των ημερών, φιλοξενούνται στις σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.ΚΤΕΛ ΚηφισούΣτο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα