Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί!

09:06 26/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφιέρωμα στον κορυφαίο Ισπανό σκηνοθέτη Λουίς Μπουνιουέλ, αριστουργηματικές ταινίες του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από την ΕΡΤ2, όλο τον Φεβρουάριο, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Στο 54ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ταινίες του δημιουργού, «Ξεχασμένοι από την κοινωνία, «Ανέβασμα στον ουρανό», «Η εγκληματική ζωή του Αρτσιμπάλντο ντε λα Κρουζ», «Ναζαρέν», τις οποίες φιλοξενεί η Κινηματογραφική Λέσχη της ΕΡΤ2, τα βράδια της Παρασκευής, στις 23:45, όλο τον Φεβρουάριο, γενέθλιο μήνα του Μπουνιουέλ.

Για την εκπομπή-ντοκιμαντέρ

«Ιστορικοί περίπατοι», την οποία παρουσιάζουν κάθε δεύτερη Κυριακή στην ΕΡΤ1, μιλούν η Μαριλένα Κατσίμη και ο Πιέρρος Τζανετάκος, οι οποίοι αναδεικνύουν πτυχές της ελληνικής Ιστορίας άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Η ΕΡΤ εκπέμπει, πλέον, ψηφιακά από τους δικούς της πομπούς σε όλη τη χώρα, και οι αναγνώστες ενημερώνονται σε ποιες περιοχές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους, καθώς και για τις νέες συχνότητες εκπομπής.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου και στον ιστότοπο dpo.ert.gr που έχει συστήσει η ΕΡΤ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Επίσης, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.ΚΤΕΛ ΚηφισούΣτο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα