Το μυστήριο με την κλοπή των θυρίδων στο Ψυχικό

17:13 1/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση των καταγγελιών για παραβίαση τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα στο Ψυχικό. Αυτοψία στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας πραγματοποίησε η αστυνομία, ενώ με βάση τις καταγγελίες των θυμάτων η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 5 εκατ.

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ο δικηγόρος μιας εκ των μισθωτριών

των θυρίδων που κλάπηκαν, Γιάννης Μαρακάκης.

Πρόκειται για θυρίδες που είναι μικρά ντουλάπια, συνεπώς είναι σχεδόν αυτονόητο ότι και οι τέσσερις μισθώτριες απώλεσαν και πολλά χρήματα και κοσμήματα.» Όσον αφορά τη δική μου εντολέα έχασε ένα εκατ. ευρώ και κοσμήματα- κειμήλια, τα οποία κοστολογούνται πάνω από 2 εκατ. ευρώ με μια πρόχειρη εκτίμηση που έχει γίνει μέχρι στιγμής», σημείωσε ο δικηγόρος.

Επειδή πρόκειται για ένα κατάστημα το οποίο διατηρεί 1.500 θυρίδες στα πλαίσια της ιχνηλάτησης οι αρχές θέλουν σε πρώτη φάση να ελέγξουν εξονυχιστικά αυτούς, οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο, δηλαδή, τους μισθωτές και τους υπάλληλους της τράπεζας

Επίσης ερευνάται κλιμάκιο τεχνικών, οι οποίοι εγκατέστησαν εκ νέου μέρος των θυρίδων, τα οποία μεταφέρθηκαν στη συγκεκριμένη τράπεζα από καταστήματα (της ίδιας τράπεζας), τα οποία ήταν πλησίον του Ψυχικού και τα οποία έκλεισαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα