Το Μουσείο Κοτσανά στηρίζει τη μαθητική καινοτομία

10:13 23/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μουσείο Κοτσανά ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργική σκέψη και τη μαθητική καινοτομία και δίνει βήμα σε ομάδες μαθητών που έχουν ξεχωρίσει και βραβευθεί σε τομείς όπως η Ρομποτική και τα Μαθηματικά να παρουσιάσουν αλλά και να μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες και το όραμά τους.

Συνομιλώντας με την ομάδα Robotbirds στο Μουσείο Κοτσανά

Μια μικρή ομάδα ρομποτικής με μεγάλα όνειρα!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες

Είναι ο Αιγέας, ο Κωνσταντής, ο Γιώργος, ο Ιάσονας, ο Χάρης, ο Ηλίας, η Εμμανουέλα, ο Νίκος & ο Γιάννης. Είναι

τα οι Robotbirds!

Η ομάδα των νεαρών μαθητών που έφθασαν ως τη NASA θα παρουσιάσει στο Μουσείο Κοτσανά, σε μια ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση, το project που έχει σχεδιάσει, με τίτλο «Πλανήτες & Δορυφόροι», για την επερχόμενη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ρομποτικής του First Lego League 2019.

Στόχος τους είναι να έρθουν σε επαφή με παιδιά και ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνους, να μοιραστούν τις ιδέες τους, τη δράση τους, την αγάπη τους και την τρέλα τους για τις επιστήμες… και γιατί όχι να δοκιμάσουν το πρώτο τους εγχείρημα στη Rομποτική.

Μοιράζονται μαζί μας τις χαρούμενες και τις δύσκολες στιγμές της διαδρομής τους, μας δείχνουν πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν γίνουμε ομάδα και μας παρουσιάζουν το όραμά τους και τα νέα τους σχέδια.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ώρα: 12:00

Διάρκεια: 90’

Είσοδος ελεύθερη

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι

Tηλ.: 211 411 0044, 6907292002

Ε: [email protected]

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα