Το κολυμβητήριο Χανίων στο επίκεντρο συνάντησης Αυγενάκη – Παπαδογιάννη

21:41 8/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το θέμα της δρομολόγησης των παρεμβάσεων στο Κολυμβητήριο Χανίων, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚ, Άρη Παπαδογιάννη.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η πορεία της εκπόνησης από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης των απαραίτητων μελετών, για τα έργα σε όλες τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Χανίων (κολυμβητήριο-στάδιο-σκοπευτήριο).

Κατά προτεραιότητα οι

μελέτες θ’ αφορούν στο κολυμβητήριο όπου παρατηρείται άλλωστε αυτή τη στιγμή και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ειδικότερα, οι εργασίες οι οποίες δρομολογούνται αφορούν στο κτήριο αποδυτηρίων, γυμναστηρίου, γραφείων διοίκησης και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως και στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης.

Ο κ. Παπαδογιάννης ενημέρωσε τον κ. Αυγενάκη, ότι κλιμάκιο μηχανικών του ΟΑΚ επισκέφτηκε ήδη τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ για να συντονίσει τις ενέργειές του και τη συνεργασία με τις υπηρεσίες της ΓΓΑ, προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στη σύνταξη των μελετών των έργων, όπως καταγράφηκαν στην αυτοψία από κλιμάκιο της ΓΓΑ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα