Το διήμερο της ΚΝΕ στο Στόμιο Λάρισας με μέτρα ασφαλείας

21:42 17/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Από σήμερα το πρωί άρχισε η αναχώρηση των κατασκηνωτών και η άφιξη τους στο χώρο του κάμπινγκ στο Στόμιο Λάρισας, για τις εκδηλώσεις του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ παίρνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και με τη συμβολή ομάδας ειδικών επιστημόνων, έχει συντάξει

υγειονομικό πρωτόκολλο με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών.

Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες, ώστε να υπάρχει στον χώρο της κατασκήνωσης όλη η υποδομή που απαιτείται. Οι αναχωρήσεις και αφίξεις στην κατασκήνωση γίνονται με όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ στις μετακινήσεις που γίνονται με τα πούλμαν είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Όλοι οι κατασκηνωτές θα στήσουν τις σκηνές τους στους χώρους που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι του χώρου. Θα τηρηθούν οι αποστάσεις και τα μέλη και στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ θα φροντίσουν να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ παράλληλα συνιστάται και η χρήση μάσκας.

Την ώρα της συγκέντρωσης με το ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Ο κάθε κατασκηνωτής για την υγιεινή και προστασία, έχει μαζί του υποχρεωτικά μάσκα, αντισηπτικό, αντικουνουπικό, κατάλληλο ρουχισμό, πιθανή φαρμακευτική αγωγή.
Η πολιτική συγκέντρωση είναι το Σάββατο, 18 Ιουλίου, στις 20.30 στο χώρο της κατασκήνωσης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα