Το «αθλητικό διήμερο» από την ΕΡΤ Τρίπολης

22:10 2/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή, στις 5.15 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, ο «τελικός» για τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας θα υποδεχθεί την Κέρκυρα. Όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και πωλούνται απ’ το κατάστημα της ΠΑΕ στην πόλη, ενώ την Κυριακή απ’ τη μία το μεσημέρι στο γήπεδο. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, ώστε ο Αστέρας να έχει… έδρα και να στηριχθεί και σ’ αυτήν για να πάρει το καθοριστικό αυτό παιχνίδι.

* Για την Φούτμπολ Λιγκ, η Σπάρτη

θα παίξει το Σάββατο, στις 3 μ.μ. στη Ριζούπολη κόντρα στον ισχυρό και πρωτοπόρο Απόλλωνα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ-3.

*Για τον 3ο όμιλο της Φούμπολ Λιγκ 2, τα παιχνίδια της Κυριακής έχουν ως εξής: Τσικλητήρας-Χαλκίδα, Παναχαική-Βάρδα, Ερμιονίδα-Φωστήρας, Λουτράκι-Δόξα Μεγαλόπολης, Παναρκαδικός-Ζευγολατιό, Παναργειακός-Θήβα, Αστέρας Αμαλιάδας-Αχαική. Τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 3 μ.μ.

* Για την Α2 ανδρών του μπάσκετ, ο Αρκαδικός, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, στις 5 μ.μ. στην Τρίπολη, τον υπολογίσιμο Αίολο Αστακού. Η διοίκηση του Αρκαδικού κάλεσε τους φίλους της ομάδας όπως ενισχύσουν μαζικά τον Αρκαδικό.

* Την Παναχαική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, στο κλειστό Βραχατίου Κορινθίας, ο εκπληκτικός φέτος Παμβοχαικός. Ο αγώνας για την Λίγκα του βόλει, θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

* Δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο ο Διομήδης Άργους στο χάντμπολ ανδρών. Η ομάδα της Αργολίδας θα αντιμετωπίσει στις 7 το απόγευμα το ΙΕΚ Ξυνή, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

* Πραγματοποιείται την Κυριακή, στην Τρίπολη και στο κλειστό κολυμβητήριο, ο αγώνας ελεύθερος κατάδυσης. Θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα, αλλά και από Κύπρο. Στη λίστα υπάρχουν και αθλητές από Πελοπόννησο και φυσικά ο Αρκάδας πρωταθλητής, Χρήστος Πολίτης. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10,30 το πρωί της Κυριακής.

* Η «Μοτοπαρέα» Λεωνιδίου θα κόψει την πίτα της την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι.

* Για την Α2 γυναικών του μπάσκετ, οι Δρομείς Τρίπολης (χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα φέτος), αντιμετωπίζουν στη μία το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη, τα Μελίσσια.

* Την Κυριακή, στις 3 το μεσημέρι, στο Στάδιο της Σπάρτης, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣ Λακωνίας στο ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας Βλαχιώτη θα παίξει με την Πελλάνα. Στην Μεσσηνία το Κύπελλο πήρε η Καλαμάτα, ενώ στις υπόλοιπες Ενώσεις, οι τελικοί θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

* Αναμφίβολα, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι η διεξαγωγή του Μαραθωνίου στο Ναύπλιο και φυσικά, όλα τα υπόλοιπα δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί να γίνουν στην πρωτεύουσα της Αργολίδας όλο αυτό το τριήμερο.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα